Vi vil få det bedre…

God kveld dere.

Hvordan står det til med verdens beste følgere?

Jeg har tatt en liten pust i bakken etter noen sykehusbesøk i helgen. Det er ikke bare kroppen som jobber med sitt om dagen, det er like mye i hodet. Det handler om å få en bedre hverdag, en mer strukturert hverdag og det å finne frem kjærligheten man har for hverandre litt oftere. For den er så lett å overse i de travle dagene sine.

Vi er på god vei vil jeg si. Her om dagen sa Emma at hun gledet seg til å gå på skolen for ekspempel. Det har jeg vel aldri hørt før. Så skolebytte har resultert i en mer glad og fornøyd frøken. Det gjør så godt det. Nå har hun det bra.

Malla Marikken har begynt å sove i egen seng hver natt etter vi hadde besøk av SoveKarin, så vi er mer opplagte alle mann.

Middagsmaset er byttet ut med matkasse. Middagene er lettvinne og vi får i oss sunn og næringsrik mat som hele familien liker.

Små grep som gjør så stor forskjell. Jeg tenker at dette er vår tid og at vi skal få den til å bli enda bedre.

Så tårer og frustrasjon er byttet ut med et håp og en glede for at vi skal få det enda bedre.

En god følelse.

Klem Anine

3 Comments

 1. Så fint å høre at ting er OK. Har stalka bloggen og Instagram i dag for blir bekymret for at ting ikke er greit. Livet er skikkelig tøft av og til. Nå er jeg like gravid som deg om dagen. Jeg vet ikke med deg men jeg er ikke den letteste å leve med om dagen, humøret er bedritent, lunta er veeeldig kort,hormonene tar overhånd og kroppen og vekta lever sitt eget liv. Og jeg takler det sykt dårlig. Bekymringer og vektoppgang tar seriøst helt knekken på psyken her i gården, og jeg vil bare få dette svangerskapet overstått og få ut lillebror. Men nå går vi heldigvis mot sommeren og den går som regel fort (la det bli august) Så ting blir bedre 🙂 Håper både du og resten av flokken får en fin sommer, klarer og slappe av å nyte siste tiden før Alfred kommer ❤️

 2. Ok tøft med to barn hvordan blir da med tre?
  Forstår ikke hvordan man klarer det, syns det var mye med et barn

  Men alt går jo ha en fin dag

  1. villavonkrogh

   Det blir vel travelt vil jeg tro. Men det er det så absolutt verdt. 🙂 Ha en fin dag du også Tone.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *