Vi drømmer om…

Heisann!

For et deilig vær det har vært i dag. Må denne solen gjøre underverker for denne triste vinterbleke plenen.

Nå er omsider snart all snø borte fra hagen, siste rest ligger borte ved utestua. Hurra for det! Jeg klør i fingrene etter å gjøre det fint i hagen. Lurer på om jeg skal prøve meg på noen andre sommerblomster i år enn de jeg vanligvis pleier å plante. Noen forslag til hva jeg ha i blomsterkassene som skal henge under kjøkkenvinduene? De kan ikke stå for mye opp da vinduene stadig går opp. Har hatt slyngpelargonia i de tidligere.

Denne plattingen trenger et strøk med litt kjærlighet og huset skal få en skikkelig husvask. Man blir aldri arbeidsledig med enebolig… 🙂 Men vi liker det jo.

Tradisjo tro så byttes uteputene ut sånn ca hvert år, og denne sesongen så har jeg valgt hvitt, blått, gult og natur. Brun pute er fra Lama, gul fra Home&Cottage.

Hagen vår er suuuperdeilig om sommeren! Så skal bli fint å nyte sommeren hjemme for en gangs skyld. Hadde vi bare hatt et lite basseng hadde det vært helt komplett. 😉 Hint hint Fredde von Krogh.

Ja, vi har nå en liste som koster nok så vi får vel se hva vi har råd til. Er jo lov til å drømme litt…

Da skal Malla Marikken i seng, så vi blogges siden dere! 🙂

Ha en strålende kveld videre.

Klem Anine

4 Comments

  1. Elisabeth B. E.

    Prøv blomkarse. Hvis du er tålmodig og sår de selv, så kan du bruke bladene og blomstene i salater senere. Evt hvis de finnes økologisk dyrket ferdig som planter, men det vet jeg ikke om finnes. De vokser seg store og fine i løpet av sommeren og har godt med blomster også utover høsten!

  2. Hva med jordbær og noen små, søte hvite (?) blomster til? :-))

  3. Lekkert!Lurer på hvordan du steller buskbomen din jeg?Må kjøpe nye sånn ca hvert år….;)

  4. Ingenting er bedre enn når våren går mot sommer! Vi har et forsprang her ved kysten i Larvik, gresset er grønt sola skinner og snart blir Bøkeskogen grønn:) Hva med å plante lavendel ? Mine favoritter er prydgress, boksbom , oliventrær, lavendel og kattemynte 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *