Lørdagsmys!

Hæppy lørdag fra go’stolen her på kjøkkenet!

Solen skinner og dette ser ut til å bli en fiiin lørdag! Jeg skal egentlig gå moteshow i Asker sentrum i dag, men er litt usikker på om jeg er stødig nok til det. Har så problemer med svimmelhet om dagen, går plutselig helt rundt for meg og så svartner det i  blant. Meget ubehagelig kan man si. I går lå jeg i sengen hele dagen, hadde ikke nubbsjans til å gjøre noe som helst. Altså, jeg har avlyst å gå moteshow for Moodies en gang tidligere. Den gang var jeg rett og slett skikkelig fyllesyk slik at søsteren min måtte steppe inn, denne gangen er det fordi jeg er gravid. Er ikke noe mellomting her i gården nei! 🙂

Så det blir vel en stille og rolig dag her i Villa von Krogh. Fredde og Johan skal snekre utebord til hagestua vår og fire fine frøkner skal skal leke i hagen og fores med pølser og is. Våren er herlig den! Spesielt med barnelatter (og gråt) i hagen.

Så skal vi vel en tur på Sawan i kveld og feire våre 10 år som mann og kone. Blir koselig!

Hva er deres helgeplaner?

Nyt dagen alle sammen.

Klem Anine

1 Comment

  1. Janne Hals

    Kos dere i kveld Du har nok lavt Bt med blodtrykksfall Veldig ubehagelig. Ta vare på deh selv nå

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *