Jeg er et sjarmtroll!

God kvellers!

Har dagen vært fin?

Fy fasan, i dag må jeg ha vært ekstra sjarmerende eller no! For jaggu meg sa ikke Fredde ja til å kjøpe ny sofa. Jeg holdt på å dette av stolen når han ringte meg for å si at jeg kunne bestille den. Jeg fikk høy puls og greier, ikke noe særlig glad. 🙂 Weeee! Så vår kjære kompis gjennom mange år skal flytte på seg. Han må nok vike plass til en råtass av en sofa fra Bolia. Spørsmålet er bare om vi skal selge den eller ta den med til tv stua på hytta. Vi får sjå.

Sofaen vi har betsilt heter Noora og den blir mørk brungrå, dere kan se den på Instagram stories (villavonkrogh) Det stod mellom den og Mr. Big. Grunnen til vi valgte Noora er at den er litt mykere, høyere ryggputer og ikke fullt så mange småputer som må ryddes i hele tiden.

Så nå er planen å få av dottene på veggen, overtale Fredde til å selge klokka så jeg kan fornye litt på veggpryden og male opp et par av veggene på nytt. 🙂 Prosjektene står i kø som alltid. Akkurat som jeg liker det.

Nå skal jeg joine Emmagull i sofaen, vi skal kose oss med “Sommerhytta” og sushi.

Ha en FINFIN kveld videre dere.

Klem Anine

Instagram: villavonkrogh

6 Comments

 1. Wenche. Ege

  Hei. Jeg ELSKER de tre runde bordene du har ved sofaen din, og lurer på hvor jeg kan få kjøpt samme? Evnt hvilken produsent/inpotør som har dem?
  Jeg liker ikke å spørre om sånt, men denne gangen bare MÅTTE jeg, for har leita men finner dem ikke Er utrolig gøy å følge deg, en av de få jeg MÅ lese hver dag
  Mvh. Wenche Ege.

  1. villavonkrogh

   Heisann Wenche. Så hyggelig å høre. 🙂
   De i gull er kjøpt hos Anouska, det er de som tar de inn til Norge. Vet de har en butikk på CC Vest. Eller så kan du høre med de hvem som er forhandler av de i nærheten av deg. Er mange som har Anouska i butikkene sine vet jeg. Det i sort er fra Snowdrops, det går du helt likt hos Home& Cottage. Lykke til. 🙂 Og ha en strålende dag!

 2. Hei! Digger stilen din

  Dersom… du får overtalt din snille mann til salg av klokke er jeg interessert i å kjøpe den. Håper håper og ta gjerne kontakt med meg om du skal selge den

  Hilsen Helle

 3. Hehe, “råtass av en sofa”. Du er kul!

  Tror jeg hadde tatt sodaen dere har nå på hytta hvis den kan passe. Dere har noen år igjen med småbarn foran dere. Bytt heller ut med en snaisen en når de er eldre.. mitt hotte tips for idag.
  Blir gøy å se utestua!

  Kan det stemme at dere har vinkjeller?

  1. *soFaen

  2. villavonkrogh

   Hei Vibeke.

   Ja du sier noe der. Har kjøpt ny salong fra Slettvoll som skal i “finstua”, men der er ikke tv. Så de får vi vel ha i fred vil jeg tro. 🙂 Vinkjeller ja! Vi skal lage det, har all vinen for å si det sånn… Fredde samler i hue og rattata. Den burd ehan faktisk gjøre ferdig. Ha en fin fin dag!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *