SUUUUPER!

God aften godtfolk!

Digg dag ass! I dag har jeg vært i slaget igjen, så da har jeg fått gjort en hel del. Startet med å vaske ytterdør, lykter, trapp, skrubbet alle utebord, spylt gårdsplass, kastet et par hundre øl og vinflasker, handlet inn blomster, hengt opp diverse pynt i utestua, vasket fire vasker med klær og bakt muffins med Emmagull. Det må jeg si meg meget fornøyd med. 🙂 Middag ble det ikke da… Brødskiver var det fru von Krogh fant tid til i dag. Jaja, pytt pytt!

Litt sånn halveis kaos her i hagen enda før den store bursdagsfesten på lørdag. Nå gjenstår i grunn bare alt det Fredde må gjøre som ikke jeg klarer om dagen. Maleren vår er i gang med å grunne utebordet, så i løpet av et par dager skal jeg få tatt noen fine bilder av utestua til dere. Blir så koselig!

Nå gjenstår egentlig bare å plante litt, men de tror jeg hun flinke mammaen min skal få kose seg med på torsdag. Jeg tenker som så at jeg skal ta meg en pust i bakken nå jeg.

Vi blogges i morgen!

Klem fra hun med muffinsrøre på både mage og lår. #lekker

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *