Det lukter keisersnitt…

Heisann dere!

Da er omsider hele familien hjemme og vi er straks klare for å få en hel haug venner på besøk. Ja, der kommer de første faktisk! Og mor sitter og blogger… 🙂

Kjøpte en liten hyllest til denne kvinnekroppen min på bursdagen til Malla. Denne herlige vasen med “hengende pupper” (hilsen Malla). Synes det var på sin plass å gi seg selv en gave på 4 års dagen hennes. 🙂 Han “lille Alfred” er stor han også, så denne gangen lukter det keisersnitt gitt. Hadde det med Emma også og det var en grei opplevelse. Fler som har hatt en fin opplevelse med keisersnitt?

Da får jeg traske ut i solen, fyre opp grillen og servere gjestene litt deilig drikke. Ah, digg med sommervær!!!

Hengende pupper ja… Det er det mamma har det Malla. 😉

Ha en fin fredag! Vi sees i morgen med kalasbilder.

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 Comments

  1. Helt topp etter 12 t med pressing. Keisersnitt er bare pes i etterkant.

  2. Adler vasen er så kul og deg vell fortjent

  3. Jeg måtte ta keisersnitt med mitt andre barn, og jeg fikk nesten dårlig samvittighet over hvor fantastisk det var i forhold til fødsel. Ingen komplikasjoner, og jeg følte jeg kom meg fortere enn med revninga på førstemann, he, he:-) Fikk melkeproduksjonen i gang umiddelbart og alt var bare fint. Sorgen for meg var at jeg i ettertid fikk vite om alle fordelene for barnet ved å fødes naturlig, men jeg hadde jo ikke noe valg:-) Lykke til<3

  4. 2 keisere her og 2 fantastiske opplevelser. Når medisinske grunner sier det er best er det bare å nyte «fordelene». Det viktigste et at barna kommer til verden frisk og fin……ikke hva alle andre måtte tenke om det

    Planlagte keisere er noe annet enn haste-keisere! Begge er straks i tenårene og har ingen ulemper med det. Lykke til og nyt innspurten

  5. Hei. Jeg har hatt 4 keisersnitt, det første var hastekeisersnitt, de tre neste planlagte. Var mest medtatt etter første, det var med narkose, de andre var jeg våken og følte mer jeg var med på en fødsel. Ingen plager i etterkant, så det har bare vært fint synes jeg