Hagestua

God kveld fine lesere!

Da har jeg fått knipset noen bilder av hagestua vår som omsider begynner å nærme seg ferdig. Det som gjenstår er en peis i hjørnet, så er vi der! 🙂 Sofaen fikk vi snekret i fjor og den er malt i en nydelig blåtone. Sitteputene fikk vi sydd hos Bjørnos på Vakås. Bordet som Johan og Fredrik snekret her forleden har fått fargen Kalkgrå, synes det passet best til resten. Vurderte hvitt, men det hadde blitt litt hardt synes jeg.

Gulvet tenkte vi å slipe, men vi er ikke helt sikre på det enda. Hva synes dere? Lyslenke er fra Sirius, puter i sofa er fra Lama.

Bildet som jeg har hengt opp er etter morfar. Han fikk vel det fra familien på Ørje om jeg ikke husker helt feil. Koselig å ha slike ting etter de som er gått bort.

.

Selve hagestua har Fredde murt opp i stein fra Asak, er samme som vi har i oppkjørsel og som belegningsstein. Han har også murt opp en kjøkkenbenk med innbygd grill. Handy mann altså!

Vi kommer garantert til å få mange hyggelige stunder her i hagestua vår. 🙂

Ha en fortsatt fin kveld dere!

Klem Anine

4 Comments

 1. Herlighet å fint!!!! Dere er jammen goode!! Gleder meg til å se resten!!

  1. villavonkrogh

   Tusen takk Vibeke. 🙂

 2. wow for en jobb og for en innsats!
  Flott hagestue og rålkkert røfft bord 🙂
  Blir nok kjekt her ute tenker eg

 3. Utrolig flott hagestue! Liker veldig godt “stilen” din: en blanding av stramt og moderne, rustikk og røft, samtidig som det er både personlig og hjemmekoselig 🙂
  Kunne også tenkt meg å sett bilder av grill/utekjøkken 😉

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *