Samlet igjen…

Goood morgen!

Fuglekvitring og en stor gravid mage som må besøke wc titt og ofte = stå opp kl 04.01.

Jepp, slik er det i blant! Lurer på om jeg ikke fikk litt vel mye søvn søndag og mandag. 🙂 Så da er det bare å stå opp da! Har fått jobbet litt og skal straks lage en liste for hva som må pakkes med til en delstyling i Åros i dag. Et idyllisk småbruk som kommer for salg om litt. Se mer på Instgram stories i dag! Søk opp villavonkrogh.

I går tok jeg med jentene i skogen og plukket blomster. Det gir barndomsminner det! Jeg plukket støtt og stadig blomster til mamma. Det er noe eget med disse vakre hvitveisene… Og ikke minst den roen som er her på Konglungen. Vi bor på en ganske så vakker plass.

Familien von Krogh har så gode dager nå selv om jeg til tider er litt sliten. Emmagull er mer fornøyd og roligere etter skolebytte og Fredrik er som vanlig i siget med masse å gjøre på jobb. Ja, det koker jo helt for han om dagen, men det er positivt stress. Og det gjør han lett til sinns. Jeg kjenner ingen med samme kapasitet som den mannen der… Det er faktisk ganske beundringsverdig. Og lille Malla Marikken koser seg med å leke ute til tross for at det blir en del skrubbsår her og der. Denne tiden er noe for seg selv. 

Det er godt å kjenne på takknemlighet og det å føle seg hjemme i sin egen familie igjen.

Ikke fullt så godt å kjenne på en mage som skriker etter mat. 🙂 Frokost er vel på sin plass?

Ønsker dere en nydelig dag. Her er det meldt blå himmel og 25 grader, det må man jo bare smile av!

Klem Anine

Instagram: villavonkrogh

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *