Piffe opp badet? 6 tips!

Opp og hopp! Solen skinner og vi snakker ONSDAG!

Ikke lenge igjen til helg nå. 🙂 Jeg har en viss påvirkningskraft på Fredde om dagen, noe som er helt uvanlig faktisk. Har han myknet litt nå som jeg bærer rundt på hans lille Alfred mon tro? I så fall er det bare å smi det berømte jernet et par måneder til, for dette er jo riktig så hyggelig. 😉

Spurte han om vi kanskje skulle leie oss en båt til helgen, vi solgte jo vår i fjor fordi vi aldri brukte den. Men nå hadde vi faktisk kunne fått brukt for den nå som mor ikke orker å være i hagen. Så han ringte en kompis og spurte pent om å leie båten hans lørdag, endte jaggu meg opp med å få låne den fra fredag til søndag. Godt likt han Fredde. Så nå gleder jeg meg litt ekstra til helgen kjenner jeg! Hans Arild er en knupp!!!

Apropo smi mens jernet er varmt. I går fikk jeg ånden over meg og gjorde om litt på badet. Noen nye håndkler fra Missoni og en stige fra Home&Cottage gjorde susen.

.

Etter vi fikk det nye badekaret fra Villeroy & Boch har hele familien blitt noen skikkelige badenymfer. Et meget godt kar om det er noen av dere osm titter etter et nytt et. Det heter så meget som FINION.

Litt lei badet ditt? Noen nye håndkler, planter, duftpinner, såper og skjell gjør underverker. Samt å rydde og vaske alle skuffer og skap! Det er ALLTID digg.

Da er det frokost til folket!

Ha en super duper onsdag dere!

BLOGGES!

Klem Anine

1 Comment

  1. Flink du erhave a nice day☀️☀️

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *