Innlagt

Heisann!

Da ble denne kråka her lagt inn på føden på Bærum med vondt i magen. Noe så inni hampen kjedelig, men sikkert lurt… Og jeg som trodde jeg skulle hjem, neida. Det skulle du ikke Anine. Hva som feiler meg finner de ikke helt ut av, men Alfred ser ut til å ha det helt fint. Godt er det!

Da får jeg bare ligge her og blomstre videre.

Håper dere har hatt en flott helg alle sammen.

Klem fra meg og lille A

5 Comments

  1. Huff, føler med deg!

  2. Masse god bedring! Ta vare på dere begge! Du er topp!

  3. Veldi glad for at dere blir passet på <3

  4. Håper alt blir Ok, og blomstrer gjør du hele tiden! Så morsomt å følge deg
    Torill

  5. Bra du blir passa på! Eg blei innlagt på sjukehus når eg va 6 mnd på veg med andre mann pga magesmerter, konklusjonen (min og fastlegen sin) var gallesteinanfall.. Overlegen trudde ikkje det sia smertene forsvann når eg fekk morfin.. Men det viste seg indeeed at det var det! Ingen fleire anfall under graviditet, men etter hyppigare og kraftigare anfall etter fødsel, blei eg endeleg operert når snuppa var 2 1/2 mnd! Da hadde eg rokke fleire turar til legevakten for sterke smertestillande og ein innleggelse på fleire daga før eg endeleg fekk operasjon og fjerna galleblæra!

    Håpar dei finne ut kva det er, og ikkje minst er det godt at Alfred har det fint 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *