Hytte, sykehus og tirsdag!

Hei dere.

Nok en nydelig sommerdag her i Asker, med litt bedre tempratur enn forrige uke kan man vel si… Her i Villa von Krogh bæres sofaen fra stua ut i skrivende stund og maleren skal svinge rulla over et par av veggene før den nye sofaen ankommer i morgen. Det blir bra!

Jeg kom hjem fra sykehuset i går og har i grunn holdt sengen, formen er så som så. Er ikke annet å gjøre enn å ta det bittelitt mer med ro. Det er så fryktelig kjedelig at man ikke orker en brøkdel av hva man skulle ønske og vanligvis gjør.

I dag må jeg få unna litt diverse, blant annet handle inn beis til hytta som skal sendes til Litauen i morgen. Graveren har jobbet på tomta noen dager nå, og i går kveld fikk vi dette bildet av en venn av Fredrik som har hytte rett borti gata. Det er så gøy å endelig være i gang!

Og dere, tusen takk for alle meldinger. Dere er fine dere!

Da skal jeg komme i gang med dagens “to do list”.

Ha en strålende dag!

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *