En litt lei tid…

God onsdag dere!

Litt stille fra den kråka her om dagen, jeg er rett og slett i elendig form. Inn og ut av sykehuset, helt kaputt. På mandag ble jeg lagt inn igjen. Lillebror vokser ikke helt som han skal, så vi må inn på ny vektkontroll neste uke. Jeg tar det hele med ro, ingen grunn til å bli hysterisk. Det går nok helt sikkert bra. Legen sier jeg må bruke den lille energien jeg har fornuftig, og det er jo på disse jentene mine. Fyttikatta så kjedelig det er å ikke klare noe særlig.

Ellers så begynner murerene på såla i dag på hyttetomta. Pappa tok turen opp i går for å ta i mot alle varene. Snille papsen min!

Gleder meg til å ta en tur opp neste uke!

Da må jeg farte avsted i et par møter, så vi sees senere. Må jo få vist dere overraskelsen til Fredde! 😀

Ha en fortsatt fin dag dere!

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments

  1. Hei Anine.

    I forrige svangerskap ble jeg fulgt opp pga. vekstavvik. Lå ganske langt under en periode, og det så lenge ut til at snuppa skulle veie rundt 2 kilo ved termin. Uken før termin målte de henne plutselig til å være 3,5 kilo… To dager etter termin kom lille snorkfrøken, og hun veide rett i underkant av 3 kilo. Det jeg vil frem til er at; vekstestimering er upålitelig. Glad du tilsynelatende tar det hele litt med ro – for det er det beste. 🙂

  2. Håper lillebror i magen har det fint, uansett godt å vite at legene følger med!
    Jeg gikk også til vekstkontroller med yngste for å unngå for stort barn. Estimatet var i underkant av 3 kg, fire dager senere kom hun ut, 4 kg tung!
    Hvor mange uker er du nå? Vet det er både vanskelig og kjedelig å ta det med ro, men det er nok akkurat det du skal gjøre nå, Anine. Ønsker deg en fin kveld videre, kos deg med ruging, du 🙂