Vår “nye” stue!

Tjohoppsannsei!

Endelig litt regn!!! Hvem skulle trodd at man skulle sette så stor pris på litt nedbør? Både jeg og hagen er meget fornøyd med litt regn nå. Er jo koselig å fyre opp litt stearinlys og kose seg inne i den nye sofaen.

Min elskede Fredde har nektet meg å bytte ut den gamle “klokka” som har hengt der i all sin tid, så når han reiste til Hvar med jobben forrige uke fikk jeg byttet det ut med et bilde jeg tenkte han kom til å bli ganske fornøyd med. Det er nemlig fra Hvalstrand, et sted han tilbrake mye tid som guttunge. Han lærte å stupe på denne moloen her faktisk. Så et vakkert bilde med en viss tilhørlighet gikk rett hjem, akkurat som kråka tenkte! 🙂 Så nå er bare frågan, skal vi slege “klokka”? Yes, det skal vi! Legger den ut på Villa von Krogh sin Facebookside slik at dere kan by der, har vært så mange forespørsler på den opp gjennom så jeg tenker det er mest fair. 

Bildet fra Hvalstrand er det fotograf Anita Sælø som har tatt og jeg har bestilt det det gjennom henne.

Ny sofa har kommet i hus også. Vi valgte å gå for Noora sofa fra Bolia til slutt, ikke Mr Big som jeg tenkte på først. Grunnen var enkel, bedre komfor med høyere ryggputer. Vi er SÅ fornøyde! Den er dyp og komfortabel, i likhet med meg selv. 😉

Gullprikkene er borte fra veggen også, forandring fryder. Veggfargen forblir den samme, SOBER. Puter er fra Lama, Home&Cottage, Jakobsdals, Missoni og Senze of Joy.

Nå kommer vel denne vakre jenta mi hjem fra skolen straks. Vi skal lage middag sammen, i dag blir det hjemmelaget søtpotetsuppe. Snadder!

Ønsker dere en fin dag videre!

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 Comments

 1. Hvilket trekk har dere og hvilke moduler (str) Denne hadde passet perfekt hos meg ser det ut til, både farge, stoff og str.

  1. villavonkrogh

   Novel trekk tror jeg det heter. Farge Grey Brown. Tror vår sofa er 365 x 265 cm. Kom på rundt 60 000,- på halv pris. De har salg igjen på modulsofaene nå så jeg.

   1. Takk for svar! Ser de har to dybde sitte modeller (en på ca 80 og en på ca 60) Ser det avgjør str på lengde også. Kan jeg spørre om hvilken dybde dere har?

   2. villavonkrogh

    Vi har den dypeste

 2. Wenche. Ege

  Hei
  Fantastisk flott hjem du har, elsker å lese bloggen din
  Jeg har bare et spørsmål til deg, ang di runde bordene i «gull» du hadde ved sofaen din før. Hvilket merke er det, og hvor kan de kjøpes?
  Mvh. Wenche

  1. villavonkrogh

   Hei Wenche. De er fra Anouska. Vet ikke om du får tak i de lenger, men jeg vurderer å selge mine for 4000,- til sammen. Bare å si ifra om det er av interesse.

 3. Nydelig foto og fin sofa med stæsj.. Du er så flink med interiør, og alltid koselig å lese bloggen din 🙂

 4. Stilig stue! Sober er fin farge, den har jeg på soverommet.
  De to svarte stuebordene dine; hvor er de fra? Glassplate på begge ikke sant?

  1. villavonkrogh

   Fra Snowdrops, får like hos Home&Cottage. Er med speil. 🙂

 5. Når legger du ut klokken for salg ? Veldig lyst å kjøpe den….

 6. Det ble veldig fint- du har et godt øye for detaljer som bidrar til å skape en god og harmonisk helhet! Var det lett å fjerne gull prikkene fra veggen, eller måtte du male på nytt?

 7. Hei, jeg lurer på om det er nova velour stoff du har på sofaen i grey Brown farge? 🙂

  1. villavonkrogh

   Kan nok stemme.