Heisann!

Hei dere!

Dagene flyr! Og jeg får i grunn ikke gjort så veldig mye annet enn å ligge rett ut. Torsdag har jeg time på sykehuset igjen, håper de kan hjelpe meg litt med dette energinivået som er bånn i bøtta. Var på vekstkontroll i går, og lillebror har vokst bra den siste uka. Det er bra! 🙂

I morgen skal vi en tur opp på hyttetomta, håper jeg får litt inspirasjon til å bidra litt mer med planleggingen. Nå legger jeg alt over på Fredde… Ikke bra! Det er jo ikke likt meg å la han få bestemme alt mulig…

Om ikke annet så er kjøkkenet ferdig tegnet. Vi skal bestille kjøkken fra samme leverandør som Marianne og Snorre, er det ikke fint? Jeg ELSKER den lekre blåtonen mot det gråbrune. Hytta deres er til å dåne av!

.

.

Hvis dere vil se fler bilder av denne drømmehytta deres kan dere klikke dere inn HER.

Ha en strålende flott tirsdag!

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *