Lille prinsen!

God fredag dere!

Det siste døgnet har vært helt tipp topp! Jeg har blant annet vært på “spa” på Bærum sykehus, fått fylt på en god del jern i kroppen. Om jeg gleder meg til å bli litt bedre form? Oh yes! Jeg skimtet en viss nyfødt liten prins med en stolt far som jeg tipper det er veeeldig mange av dere som er nyskjerrig på å se også. Kjendiser på sykehuset altså! 🙂 Gratulerer så mye til Julianne og Ulrik som omsider har fått oppleve å bli foreldre. Det finnes ikke noe større, er så glad på deres vegne!

Han godeste Alfred skal få bli boende i magen noen uker til selv om mor er meget kalr for å bli ferdig med svangerskapet. Nå er det full pupp på å gjøre alt klart. Jeg har vært så heldig å få denne fine babynest’n i mintgrønn fra Lilleprinsen. Den er helt super å bære da den har ganske lange stropper og ikke minst er det et pluss at den har en treplate i bunnen slik at babyen ligger stabilt.

Har en liten “greie” for pysjamaser, de må liksom være supermyke og deilige. Denne lille søte blå pysjen fra LIVLY med matchende lue til og smokk er også fra Lilleprinsen. Som jeg gleder meg til å fylle den søte pysjen med lille Alfred!

I helgen skal vi montere sengen hans som skal stå inne hos oss en liten stund før han skal få overta rommet til Emma Sofie. Storesøster skal få nytt rom med eget bad. Det blir stas!

Da får jeg hive i meg litt mat og komme meg ut en tur. Skal møte en venninne på Lilleprinsen på Bekkestua faktisk. Det er tilbud på babynest nå om det er av interesse. KLIKK HER for å komme til nettbutikken.

Håper dere får en strålende dag alle sammen! Her i Villa von Krogh er det duket for to selskap i helgen. Nok å gjøre med andre ord.

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments

  1. Hei! Du har så koselig blogg og jeg elsker stilen dere har i hjemmet! Veldig koselig 🙂
    Hvor er nattbordslampene fra? Så søte med de som henger ned 🙂

    1. villavonkrogh

      Tusen takk for det Heidi. Lampene er fra TineK. Kjøpt for lenge siden, men sikkert mulig å få tak i enda. Ha en fin dag!