Freddes nye business!

God aften fininger!

Da er den minste ungen i seng og papsen omsider hjemme fra jobb. Han mekker noe mat til sin gravide kone slik at jeg får blogget.

For noen uker siden da jeg var innom Fredde på jobb nevnte en av kontordamene et eller annet med en vannscooter for Fredrik. Hva da? -spurte jeg nyskjerrig. Å, har jeg ikke sagt det? Jeg har kjøpt en vannscooter og startet opp utleie i Vollen svarte Fredde.

Jada, så neida så. 🙂 Han hadde såvidt nevnt det at han hadde blitt foresput å være med, men det går unna i en fei som alltid og det er ikke alltid like lett å informere kona si om alt. Skjønner jo det når man har sånn ca 100 baller i lufta samtidig. Så min kjære har startet opp Vollen vannsport sammen med to andre karer. Artig! Malla ELSKER å kjøre med papsen! Plass til tre stykk, jeg holder meg på brygga enn så lenge…

Så er det noen som vil leie en vannscooter en halv dag, hel dag, en helg osv kan dere kontakte gutta krutt. Facebooksiden med informasjon finner dere HER. 

Alle tre scooterene ligger tilgjengelig på vannet i Asker.

Vi blogges dere! Ha en fin sommerkveld videre.

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *