FERIE OG VENTETID

Heisann!

Hvordan går det med dere? Sikker en god del av dere som nyter late dager på stranda, det vil jeg ikke høre noe om… 🙂 Skulle gjerne hatt en dag uten denne magen på en strand i Marbella med en mugge med sangria for meg selv. Men den gang ei… Sitter her med den største magen ever, fødefjes, hovne føtter og kynnere. Deilig!

Keisersnitt blir ikke noe av, mulig igangsettelse litt før termin. Han lillebror er som forventet bittelitt større enn gjennomsnittet. Så nå hadde jeg satt SÅ stor pris på om fødselen bare kunne starte av seg selv før den 27. Vi får sjå! Og kjære vakre dere. Jeg har fått så mange meldinger av dere når jeg ikke har oppdatert sosiale medier. Det er ikke noe galt, bare en litt sliten Anine om dagen. Setter veldig pris på at dere tenker sånn på meg. Dere er så gode!!!

Ellers så går ukene ganske så fort. Hele familien har ferie, men Fredde har stort sett vært opptatt med sitt mens jeg har vært sammen med jentene. Aner jeg en mann som er smålei sin hormonelle kone? 🙂 Kan ike skjønne det!?! Jeg som er så sjarmerenede… Jeg koser meg med jentene værtfall. Vi har vært en god del på stranda, må jo nesten i denne varmen. På søndag var vi hos Marianne og Snorre i Vollen, de har kjøpt seg nytt hus med svømmebasseng de heldigrisene der. Misunnelig!!! 😉

Emmagull er på ferie med onkel og tante “Perete” på sørlandet og Fredde og Malla er på vei til dyreparken. Så nå skal mor nyte et par dager alene. Skal shoppe inn siste rest til Alfred og sørge for en god del egenpleie. Forrige uke fikk jeg gravid massasje hos Holmen klinikken, helt himmelsk! Hvorfor i alle dager har jeg ikke gjort det før? Til alle mine gravide lesere, bare book dere en time. Det fortjener dere! Holmen klinikken ligger på Holmen senter i Asker, anbefales!

Nå skal jeg booke meg ny time for massasje, fikse neglene mine og dra å bade.

Vi blogges siden med noen nye bilder fra hytta. Kan røpe at vi har bomma BIG time på en ting…

Ha en super dag!

Klem fra bolla

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *