Hytte nytt!

God morgen dere!

Litt sen morgen her i Villa von Krogh i dag. Har ligget våken i natt og hørt på regnet og tordenet, deilig! Jeg har alltid elsket å høre på regnet, en av mine “rare” greier. 🙂

På mandag var vi oppe på hytta en tur, måtte se på noen vegger og et vindu som ble litt feil. Det er jo fort gjort at det blir en feil eller fem…

Kjøkkenvinduet under her et dobbelt så stort som hva jeg trodde det kom til å bli, men heldigvis så får vi gjort det mindre. Nytt vindu er bestilt og kommer med neste ukes levering.

Her kommer stue/spisestue. Innover er gangen til soverom osv. Det lille rommet i midten blir wc med dør i yttergangen, til høyre hvor det nå er åpent ut i gangen skal vi få bygget et vinskap. Peisen kommer midt i rommet her, der hvor all “søpla” ligger nå.

Vi valgte å bygge stavlaft. Mye for å få utnyttet kvadratmeterene så godt som mulig og være litt friere på planløsning enn om vi skulle gått for laft. Hytta har vi tegnet selv, med litt finjustering av vår gode nabo og arkitekt Sidsel Bryde i Fristed arkitekter.

Stua blir helt knall! Med en helt fantastisk utsikt mot både Hafjell og Synnfjell.

.

I gangen er det også store vinduer som i resten av hytta.

Soverommet vårt får et eget lite bad. Her skal vi sette opp glassvegg mellom soverommet og badet. Jeg har alltid hatt lyst på et soverom som er i ett med badet, men det er litt lite praktisk med helt åpen løsning. Derfor tenkte jeg å bare få laget en vegg med dør i klart glass. Badet blir til høyre for bilde.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *