Alfred Olai

God kveld dere.

Tusen hjertelig takk for alle gratulasjoner. Det har vært et fantastisk døgn her på barsel med lille Alfred. Han er selvfølgelig helt perfekt, god og rund.

10 dager før termin kom han med sine 4020 gram og 49 cm. En rask fødsel på 2,5 time uten smertelindring, da har mor vært gjennom det meste av fødsler.

I dag har familien vært her på besøk, utrolig koselig og rørende. Emma og Malla er SÅ stolte. ❤️Håper dere har fine dager dere også.

Klem fra oss

11 Comments

 1. Trine strømsodd

  Hei gratulerer masse med nydelig gutt du skrev under svangerskapet at Alfred Olai hadde en cyste bak i hode … har den blitt helt borte ?

 2. For et nurk

 3. Brynhild

  Skjønnaste guten! Så fin familie! Gratulera så mykje til alle

 4. Så fin en gutt Gratulerer så mye

 5. Linda-Mari

  Gratulerer så mye med familieforøkelsen 🙂 Så skjønn! Blir jo ikke babysjuk av dette!

 6. Åååå så vakker Og så stolte storesøstre

 7. Bergliot

  Gratulerer så mye kjære deg han er så nydelig

 8. Christel_jensen (insta) jeg har basseng

  Så spennenede og rørernde å se ham! Har jo fulgt med magen hele veien og han er akkurat like nydelig som sin mor Jeg skal bli mormor til en liten jente i august. Stas det og

 9. Gratulerer med prinsen

 10. Så glad på dine vegne at prinsen kom endelig og med rakettfart og er sunn og vakker og hel og pen <3 Gratulerer så masse igjen til deg og din familie <3

 11. Monica M. B

  Grattis!! Tenkte på deg og babyen senest i går. Så liten og fin han er og så stolt Malla så ut! :o) Kos dere og nyt så masse… Klem Monica M.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *