Styrtfødsel

God lørdag dere!

I natt har vi sovet godt hele gjengen, fantastisk! Har blitt litt lite søvn den siste tiden på mor kan man si, så ekstra godt med litt ssmmenhengende søvn.

Mandagen ble tilbragt i sengen med en god del rier, så da tenkte jeg at fødselen kanskje var på gang. Den gang ei. De avtok i 2 tiden natt til tirsdag. Tirsdag var jeg i slaget igjen frem til kvelden, da begynte festen igjen! Så Fredrik og jeg reiste på sykehuset ved 22 tiden, ble undersøkt og hadde kun 2 cm åpning. Så da reiste vi hjem igjen og fikk oss noen timer søvn før jeg våknet igjen kl 5 med hyppigere rier. Trasket inn på Bærum igjen ved 6 tiden, fremdeles kun 2 cm. Jeg fikk legge meg på et venterom mens Fredde dro hjem for å sove litt til. Ved 12 tiden ble jeg trillet inn på fødestua med Fredde på tlf, – jeg kjører forbi Holmen nå! Tror han må ha kjørt ganske fort, for plutselig var far på plass på fødestua. 🙂

Fra 4 cm til full åpning på under en time med kun lystgass innabords. Hei hvor det går! Fredde ble litt blek et lite øyeblikk og plutselig var han borte. -Hvor er Fredrik, spurte jeg jordmor. – Han er på gangen en tur.

Jadda! Han ble fulgt ut av to leger og fikk seg litt saft. Nære på å besvime der altså! Fødsler kan være tøft for disse mennene… 🙂 Etter 2 timer og 20 minutter i aktiv fødsel så fikk vi endelig møte vår lille skjønne Alfred på 4020 gram, 49 cm og 37 cm tjukk i hodet.

Ganske stor kontrast til forrige fødsel som bare varte og varte…

Nå skal vi bare nyte dagene hjemme alle fem.

Håper dere har noen fine dager dere også i dette fantastiske sommerværet.

Ha en nydelig dag!

Klem Anine

4 Comments

  1. Kari-Anne
  2. Elisabeth

    Gratulerer med et nydelig lite nurk

  3. Så vakker han er<3 Gratulerer så mye igjen! Stor gratulasjonsklem fra Jeanett, http://www.littsunt.no

  4. Lise Ø. Bahr

    Stort tillykke med drengen her fra en ydergren i von Krogh slægten i Danmark – en dejlig familie i der har . Knus fra
    Lise Ø. Bahr.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *