Han bare måtte…

Happy mandag dere!

I dag er det stille og rolig her hjemme, i grunn ganske digg! Fredde har tatt med seg jentene opp på hytta en tur, vi må jo følge med litt… Alfred og jeg skal bare slappe av hjemme og ta en liten handletur på Sandvika senere i dag.

Fredag var jo den den varmeste dagen ever. Hvilken bil er det Fredde velger for å hente oss på sykehuset i på denne heite dagen? Jo, det er den uten aircondition. Og jeg som spurte pent om han kunne ta en av de andre bilene… Nei, Alfred skulle kjøre hjem med stil! Så sånn var det. En varm tur hjem kan man si. Jeg holdt munn og lot far få glede seg over den aller første kjøreturen. Plusspoeng til meg! 😉

Vi har fått ny bilstol og bilsete til både Alfred og Malla fra Cybex, vi har hatt Cybex tidligere også og vært veldig fornøyde med det. Den nye bilstolen til Alfred er helt super da den kan legges helt ned slik at han ligger rett ut når jeg skal ha han med på butikken. Den heter Cybex Cloud Q plus og vi har den i fargen Manhattan Grey. Dere kan lese mer om den HER hos Lilleprinsen.

Jeg har jo i forkant av svangerskapet gitt bort rubbel og bit av babyting, så at vi har fått både det ene og andre er jo helt gull. Jeg har en liten følelse av at jeg kan gi det videre til et visst familiemedlem om en liten stund. Vi får se!

Bollekjakar sa du? Oh yes! Mamma mekker bare sånne store babyer hun…

Oppskrift

Ingredienser:

  • Mor og far
  • Masse god mat og drikke
  • Mer enn to skoleboller i uka

Fremgangsmåte: Vær glad i hverandre og ta en kjapp en. Spis og kos deg i ca 9 mnd. Ha litt vondt og press en god del. Vipps så har du en deilig liten klump av en baby.

De første fem dagene har vært helt fantastiske, vi koser oss glugg ihjel!

Vi blogges senere i dag med litt oppdatering fra hytta. Jeg gleder meg til å se hvor langt de har kommet. 🙂

Ha en strålende fin mandag dere!

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *