MANDAG!

God mandag dere!

Da er Fredde tilbake på jobb og starter siste halvår med fire befaringer, han skal vel få jobbet litt dette halvåret også tenker jeg… Og Malla Marikken er endelig på plass i barnehagen igjen, det har hun gledet seg til!

I dag skal Emmagull, Alfred og jeg en tur på helsestasjonen. Mor må få veid lille karamellen sin for han har blitt litt tynn. Tror ikke jeg har nok melk, men det kommer ikke som noen overraskelse det. Hadde ikke det til Emma eller Malla heller. Så her går det i pumping for å ha litt koll på hva han får i seg.

Ute jobber håndverkerne med oppkjørselen, det blir så fint! Vi legger belegningsstein fra Asak, samme som vi har oppe på gårdsplassen. HIMMELSK å få vekk den singelen.

Ellers så går det i hytte om dagen. Vi må ferdigstille el-planen i min fantastiske ammetåke tilstand. Ja, den blir som den blir… 🙂 Det går litt i surr, kan innømme det. Gjør jo forsåvidt det til vanlig også.

Nå skal jeg opp å vekke Emma og lille A, de ligger i senga mi og drar seg langt utpå dagen de to der. Såååå søte!!!

Ha en flott start på uka dere!

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment

  1. Så koselig å lese innleggene dine, du har så mange kjekke innlegg ,den lille skjønne prinsen og resten av familien din. Nyt tiden