Babyens “Nespressomaskin”

Hei folkens!

En stund siden sist, vi koser oss glugg i hjel med Alfred og jentene om dagen. Emma er noe for seg selv, makan til flink storesøster. SÅ søt og god med Alfred. Hun koser med han helst hele tiden, skifter bleier og gir han mat.

Som jeg nevnte tidligere så var jeg litt usikker på om han fikk i seg nok mat da jeg synes han hadde blitt tynnere. Og det stemte det, han hadde gått ned i vekt da jeg veide han forrige uke. Så da var det bare å begynne med morsmelkerstatning. Nå har han lagt på seg 280 gram den siste uken, så da går det riktig vei igjen. En venninne av meg tipset med om denne fantatsiske maskinen. Den blander ferdig melk i riktig tempratur. Helt genial for oss med flaskebarn. Baby Brezza kan anbefales!

Fredde er på vei til fjells for å jobbe på hytta et par dager. Det går litt raskere enn hva vi hadde trodd der oppe, så nå må alt plutselig bestilles og kjøpes inn. Mor fikk litt dårlig tid gitt! I morgen skal jeg finne fliser til badene, dere kan joine meg på Instagram stories. (villavonkrogh)

Nå er det kosetid igjen!

Vi blogges plutselig. 🙂

Ha en fin kveld videre!

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *