En uke for sent…

Happy lørdag dere!

Mor nyter i skrivende stund sin andre kaffekopp i fred og ro. Lille mamma og Alfred ligger oppe i senga mi og koser mens Marikken ser på barnetv. Slike morgenstunder er deilige…

I dag skal vi trille tur og så skal vi handle litt nytt ulltøy til jentene hos Woolland, aldri en høst eller vinter uten! Alfred og jeg var så heldige at vi fikk gave av de i går, er ikke karamellen min bare til å spise opp? 🙂

Ellers kan jeg jo melde om at mor er ganske i tåka om dagen. Denne søvnmangelen gjør sitt med en gammel mor på 36. Ja, den gjør sitt med enda eldre far på 42 også kan jeg love. Hvem glemte å hente Malla i barnehagen her om dagen? Det var ikke meg… Den siste uka har jeg ikke vært så værst faktisk. Bare forvekslet en hudpleietime med en uke for sent og helt kaffe i havregrynsgrøten i stedet for kaffekoppen.

Så er livet ganske hektisk nå, men det går. Gleder meg til hytta er såpass ferdig at vi kan ha noen rolige dager i ny og ne der oppe. Fredrik er der oppe i helgen og jobber. Vi skal opp igjen i høstferien og beise en del av panelen, har lokket med oss mamma og pappa som skal få være barnevakt. Det blir en fin uke!

På tide å komme i gang med dagen vel?

Ha en strålende lørdag dere!

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *