Selvdisiplin…

Hei dere!

Har dere hatt en fin lørdag? Vår dag har vært super! Litt vel mye som surrer i hodet om dagen, så en times tur med Alfred gjorde susen for både tanker og hodepine. Helt nydelig å komme seg ut i det fine høstværet.

Vi har rukket både det ene og det andre i dag. Har vært en tur på senteret. Jeg har sittet og sett på jentene gofle i seg noe av det beste jeg vet, nemlig skolebolle. Disse bollekinnene forsvinner ikke hvis jeg dytter det i truten så nå må jeg være flink og holde meg unna. Selvdisiplinen kunne vært bedre når det gjelder fler ting… Men klarte meg i dag værtfall. 🙂 Noen gode tips til å få bedre selvdisiplin???

Reiste hjem med nesten alt jeg hadde på handlelista. Får jo ALDRI med seg alt når man har tre barn på slep, men en ny leppestift klarte jeg å få tid til å finne. Nada problemas! Altså, jeg klarer nesten ikke gå forbi et parfymeri uten å kjøpe noe jeg. #dilla!

Den perfekte nude nå som fjeset er betraktlig blekere enn i sommer. Rouge Dior 219. Check it out! Superfin.

Blir nesten irritert når jeg ser de kose seg i hjel med disse aaaaltfor gode skolebollene! 🙂

Her på Konglungen har vi nettopp fått ny lekeplass, Tufte park og sandvollyballbane. Stor stas for de små! Som dere ser er Malla hoppende glad! 🙂

.

Nå er det snart duket for sofakos med popcorn og dans.

Ha en fin kveld videre så sees vi igjen i morgen.

Klem Anine

2 Comments

  1. Heisann, prøvde å finne leppestiften du la ut dior 219, men ingen hadde den

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *