BUTTERFLY

Hei folkens!

Jammen meg helg! Det er jo stas det! Denne helgen hadde jeg tenkt til å ta det litt med ro, ikke være “så på” som jeg pleier. Bare roe ned og bruke tiden med barna. Det gikk rett vest i det jeg kom hjem fra jobb og dagens gjøremål. Huset var ikke vasket. Vaskefolkene har ikke vært her… Så da var det bare å dra frem støvsugeren og få unna det værste. Det blir ganske så skittent med to hunder og en jente som drar med seg halve sandkassa hjem fra barnehagen. Og mor hun fikser den møkka særdeles dårlig. 🙂 Nå er det rent! Takk og lov.

Fredde er på franchisesamling i Bergen i helgen. Skal “løpe” opp Stoltzekleiven i morgen med tilhørende festligheter attåt. Det er kos at han koser seg litt. Min tid den kommer… Ikke vær redd for det du Fredde. 🙂

I stua har jeg fått hengt opp en lampe jeg smuglet inn i huset for leeenge siden og som jeg forsåvidt ble bedt om å retunere til butikken av Fredde. Som dere ser så hørte jeg ikke etter og nå henger den så fint over sofaen vår. Den tar opp sollyset som reflekterer i vannet i bildet ved siden av. Love it! Nothern Butterfly vegglampe er en gammel norsk designskatt som er kjøpt hos Brødrene Kolstad belysning på Stabekk.

Vase Jonathan Adler, telysestake Slettvoll, bord Snowdrops Chopenhagen, sofa Bolia.

.

.

Ha en fin helg alle sammen!

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 Comments

 1. Digga den store taklampa. Hvor har du kjøpt den?

  1. villavonkrogh

   Takk. Den kjøpte vi i Kina for mange år siden. Mulig vi skal selge den…

 2. Hei, likte lampa over sofaen ,jeg . Hvor er den fra? Selv om det er lenge siden. Irene

 3. Aud Valla

  Hei hva heter den flotte sofaen du har på stua? Hvilken farge?

  1. villavonkrogh

   Noora fra Bolia i en brungrå velour.

 4. Jeg digger Butterflyen – jeg! Og – hvem har tatt bildet? Er det Hvalstrand?

  1. villavonkrogh

   Jepp, det er det. Anita Sælø har tatt bildet. 🙂

 5. Hvor er bildet fra? 🙂

  1. villavonkrogh

   Det er fra Anita Sælø.