Fargepalett til hytta

Heisann hoppsann!

Har dere hatt en fin lørdag? Håper det!

Om noen uker så kommer kjøkkenet, sengene, garderobeskapene og baderomsinnredningen fra Litauen. Dette er det jeg som har stått for, Fredde har full tillitt til at kona gjør det fint. Ikke værst! 🙂 Han har faktisk klart å gi fra seg litt kontroll på ting. Jeg skjønner jo det i grunn, han har nok med det han må ha koll på og jobben sin.

Frontene vi kunne velge mellom var disse to, ask til venstre og bjørk til høyre. Kjøkkenet blir i ask, mens resten av innredningene blir i bjørk.

Kjøkkenet blir i fargen Organic Green med en beige benkeplate i stein. Sengen på vårt soverom og baderomsinnredningene blir i Red Maple. Vinduer og innerdører blir i fargen Diskret, utvendig i Klassisk Hvit. Resterende senger blir i samme blåtone som frontene over. Garderobeskap blir i Comfort Grey.

Sengegavlen på vårt rom blir i dette fargerike tekstilet som jeg har bestilt hos Fargerike. Det skal sendes til Litauen, så lager de gavl også.

Ellers er de siste møblene bestilt. Det ble spisestuestoler og en sofa til stua i 2. etg fra Englesson. Litt crazy oransje sofa, Freddes ønske. Han må jo få viljen sin på noe han også. 🙂

Nå skal Malla Marikken legge seg. Det blir vel den samme regla det med so-ro, teddybjørnens vise og på låven sitter nissen etetrfulgt av jeg elsker deg tre ganger. Lader opp til jul ja! 😉

Ha en flott lørdagskveld videre!

Klem A

2 Comments

  1. Nydelig fargepalett

    1. villavonkrogh

      Tusen takk Sissel. God fredag til deg.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *