Høstferie på hytta!

God lørdag!

Våknet opp med hele tre barn inne på soverommet i morges, så vi har hatt kosestund og ikke kommet oss opp før kl 9. Nydelig! Elsker slike morgenstunder.

I går fikk vi noen bilder av arbeiderene som jobber på hytta, ikke så god kvalitet men det får gå. På tirsdag reiser vi til fjells for å beise all denne panelen som ligger i stua. Tipper det går ganske radig. Mamma og pappa skal være med å være barnevakt i tre dager slik at Fredde og jeg får gjort det vi trenger. Vi har leid en annen hytte på Musdalsæter, helt tipp topp! Høstferien blir nok helt super med både bursdagsfeiring for Emma og litt rødvinskos på kvelden. Gleder meg!

.

Nå settes alle hjørnekassene opp, synes de ble bra jeg. Man husker jo ikke alle valg man har tatt underveis… 🙂 Men det ble bra! Kjenner at jeg begynner å bli forsynt med å ta alle disse valgene nå, er ganske mye når man tegner hytta selv og skal velge absolutt rubbel og bit. Så er man ikke spesielt interessert slik som Fredde og meg så anbefaler jeg å gå for en ferdighytte. Er litt enklere.

I dag skal vi bare ta det kuli, ikke gjøre så veldig mye annet enn å gå en tur på lekeplassen. En rolig lørdag i Villa von Krogh med andre ord.

Ønsker dere alle en strålende dag!

Klem fra meg

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *