Intimkonsert

Oh glory day!

Heisann dere. 🙂 Sovet godt? Mest sannsynlig bedre enn oss. I halv fire draget kom Pippilotta inn og krøp opp i sengen min, varmere enn varmest. Så da var det bare å stå opp å finne febernedsettende. Vel tilbake på soverommet så blødde plutselig Emma neseblod. Og jeg kan love det er en frøken som har helt hetta for blod… Inn med pilla i Malla og dotten i Emma. Sånn! La oss sove nå. NEIDA! Et lite sammensurium av alle sanger Malla kan kom ut av den kjeften i en times tid og det rett inn i øret mitt. Er det det man kaller intimkonsert?

Opp igjen klokken 5 for å gi Alfred mat. Er det rart jeg gjesper? Nope.

Så vi i Villa von Krogh ønsker papsen hjertelig velkommen hjem i dag. Anbefaler at du er i form etter gårsdagens festligheter. 😉

Da får jeg smekke sammen en omelett til folket jeg.

Ha en super søndag alle sammen!

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *