Hipp hipp hurra!

God fredag dere!

5. oktober, endelig! For i dag er det 11 år siden Emmababy kom til verden på Bærum sykehus. Skal si det var en stresset far som gikk frem og tilbake i stua vår på Sjølyst før ambulansen kom og hentet oss. Men det hele gikk så fint og vi fikk oppleve det største i verden nemlig å bli foreldre for aller første gang til dette fyrverkeriet her.

Dagen skal feires med middag på Pellestova i kveld, og muligens en liten tur med mormor og morfar til Lillehammer på dagen.

Mor og far må fortsette å beise panel på hytta, det er litt av en jobb kan jeg love. Ikke helt ypperlig med min vonde arm og nakke, men må man så må man.

Ellers kan jeg melde om at det ikke lønner seg å bytte pin kode på telefonen sin etter en lang arbeidsdag og et par glass vin. Gjett hvem som har deaktivert telefonen sin og må fjenopprette telefonen slik at alle bilder osv blir borte! Jo det er sjefskråka det. Så nå har jeg vært uten telefon i 1,5 dag, kriiiiise! 😉

Vi blogges!

Ha en flott fredag alle sammen!

Klem Anine

1 Comment

  1. Monica M. Bergsvann

    Bra dag og dato å ha bursdag på dette. :oD(har det selv. ;o)) Gratulerer så mye med dagen, Emma!! :o) Kos deg så mye. :o)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *