Livets glede

God lørdag godtfolk!

Da nyter vi våres siste timer på fjellet for denne gang. Disse barna mine har hatt noen fine dager sammen med mormor og morfar mens Fredrik og jeg har jobbet litt på hytta. Er så glad for tiden de bruker med gjengen min og skaper fine minner de kan ta med seg videre. I dag fikk jeg dette bildet av meg selv på farfar Ludvig sitt fang, kom en liten tåre gitt. Familien min altså. 🙂 De er livets glede!

Nå får mor pakke slik at vi kommer oss hjemover snart. Fredrik og Emma jobber på hytta, flinke de! Jeg har plutselig blitt ganske dårlig, er så fryktelig svimmel. Ubehagelig altså… Jeg skal nok forsøke å sove litt i bilen.

Håper dere har fine dager dere også. Vi blogges igjen i morgen med litt hyttenytt.

Ha en flott dag videre!

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *