Beste kyllingsalaten ever!

Heisann folkens!

Da har Alfred og jeg kommet oss hjem etter en tidlig treningsøkt med Soroush. Veldig kjekt når pt’n også er barnepasser. 🙂 Må si det er sykt deilig å være i gang med trening igjen. Eller skal vi kalle det mosjon? 🙂 Haha, føles ut som en gammel dame som skal få liv i skrotten igjen… Jaja, må jo bare begynne et sted. Pust og pes!

Til bursdagen i helgen lagde jeg en salat som jeg fikk gode tilbakemeldinger på. Det var faktisk tro kopi av den venninnen min serverte meg tidligere i uken, supergod!

Ingredienser:

  • Salat, bruk den dere liker best. (bruker som regel de ferdigposene)
  • Grillet kylling
  • Mango
  • Cherrytomater
  • Hakkede soltørkede tomater i olje
  • Fetaost
  • Valnøtter
  • Kokosblomstsukker
  • Olje og balsalmico

Kutt opp og bland alle ingrediensene. Jeg fjerner mesteparten av oljen på de soltørkede tomatene før jeg har det i bollen. Kutt opp nøtter og stek de i en panne med litt olje og kokosblomstsukker. Jeg bruker alltid den fetaosten som er på boks fra Arla, ikke den i olje. Smuldre osten over salaten og server med en god olje og balsalmico.

Denne er SÅ himla god!

Nå har Alfred endelig sovnet, så da skal jeg ta meg en liten powernap på sofaen.

Blogges!

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *