Har du vært hos en healer?

God torsdag!

Våknet opp uten hodepine for en gangs skyld, så denne dagen må jo bare bli bra! Skal straks på trening med Camilla og så skal jeg møte Marianne og gå tur. Deilig å komme seg ut!

En ting dere kanskje ikke visste om meg er at jeg er ganske åpen for all alternativ medisin og jeg senser nok mer enn den “normale” dama i gata. I forbindelse med mye problemer med nakke, rygg og hodepine som ikke blir bedre av vanlig behandling så oppsøkte jeg en healer som jeg har fått anbefalt. Hadde time hos henne i går, gikk med tre timer. Mye rusk å rydde opp i! Ikke det at jeg hadde forventet noe annet… Må jo flire, hun kom med et par konkrete ting som er mine største utfordringer i hverdagen. Så snakker vi om hvordan jeg skal jobbe med å endre disse. Fantastisk!

Fredrik har null tro på slike ting til tross for at moren hans er ganske så åpen og alternativ, jeg synes jo det er meget interresant og ikke minst kult at hun er det. Er vel for at jeg kan relatere meg mer til det enn han. Skal si det var et litt sånn oppgitt fjes som møtte meg da jeg fortalte hva jeg hadde brukt “hele” dagen på i går. Jaja, deg om det Fredde. Det er jo ikke for alle.

Det skal værtfall ikke stå på engasjementet mitt for å bli en bedre utgave av meg selv. Og hvis noen få endringer hos meg selv kan bidra til at vi får en litt mer harmonisk hverdag så er det vel bra? Selvinnsikt…

Dette bildet gjør meg glad!

Få fylle opp dagene med ting som gjør en glad tenker jeg.

Nå er det tid for trening, så vi blogges siden.

Ha en strålende dag videre.

Klem fra fru alternativ.

10 Comments

 1. Whatever makes you happy, tenker jeg. Kunne trengt litt hjelp til å finne en god balanse og harmoni i denne hverdagen jeg også.. hverdager er best, men også de som er mest utfordrende. Ha en fin dag!

 2. Healing har hjulpet meg masse tidligere. Jeg tar som deg inn mye mer enn jeg har godt av, og med sykdommen min er det ekstremt utmattende når jeg ikke er obs og «stenger» kanalene. Er det lov å spørre om hvor du gikk? Kunne tenkt meg å prøve igjen for å se om det kan hjelpe meg. Ha en strålende dag ☀️
  Wenche

  1. villavonkrogh

   Hei Wenche. Hun heter Inger Lise Røed og holder til på Lierskogen. Ikke langt fra deg. 😉 Ha en fin dag! Klem

 3. Ja går fast til ei fantastisk dame

 4. eg jobber jo deltid som coach og egentlig syns eg fler sku investere mer i seg selv og få mer selvinnsikt. Uansett hvordan man finner den veien.
  Healing er ikkje så veldig hokus pokus egentlig, handler mer om å balansere energier i kroppen så fixer en resten selv. At hun er litt mer intuitiv i tillegg er jo bare hyggelig for deg, litt pluss pluss. Og man lever litt mer fler deler av segselv når man sanser med hele seg ikkje sant ? <3
  her i huset er vi oppvokts med å være *alternativ* og *vanlig* har nesten vært alternativt for meg 🙂

  1. villavonkrogh

   Det er ingen tvil i om at det er fler som kunne investert litt mer i seg selv, enig! 🙂 Ha en fin lørdag.

 5. Monica M. B.

  Har ikke vært hos healer, men hos aktupunktør. Syntes det alternative og åndelige er spennende og interessant og tror på det, og som du sier; senser tingArtig, spennende og interresant at du valgte å dele det

  1. villavonkrogh

   Bare hyggelig. Det kan jeg anbefale deg å prøve. 🙂 Ha en fin helg.

 6. Hei, lurer på hvilket merke det er på de flotte messinglysestakene du har på bordet her? (spesielt de laveste) Vet du hvor de selger sånne?
  Flott blogg, gleder meg til å se hytta ferdig;)

  1. villavonkrogh

   Mulig i bruktbutikker. Disse er gamle. Ha en fin uke videre. 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *