LØRDAGSMYS!

Goood morgen lørdag!

Her lader mor opp til trening med kaffekos foran peisen med lille gullet i vippestolen ved siden av her. “Ungdommen” i huset sover og Pippilotta sitter i sofaen og har sneket med seg lørdagsgodtet sitt som hun tror jeg ikke har oppdaget. Jeg får med meg det meste… 🙂 Da blir det ikke godis etterpå da, er ikke værre enn det.

Jeg var hos healeren igjen i går, skal dele litt mer av det siden. Hun heter Inger Lise Røed for de av dere som lurer og hun holder til på Lierskogen.

Fredde har hatt første natt på hytta i natt. All “fritid” går til å jobbe der. Tror han skal legge varmematter på de gulvene som er klare for det og rydde en del. Så da er mor hjemme alene med barna igjen, veldig kjekt å få levere de på barnepassen om en times tid så mor får trent rompestumpen bittelitt. 😉

Digger forresten denne nye lampen fra Ebb & Flow!

Skal be Fredde sende noen bilder fra hytta jeg, så kan jeg dele de i løpet av helgen.

Da får mor steke noen egg og dra Emma opp senga. Emma har forresten funnet ut at hun skal overta Instagram’en min. Sjekk ut stories… (villavonkrogh)

Ha en super duper feiende flott lørdag dere!

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *