Her går det unna!

Hei dere!

Her kommer noen nye bilder fra hytta. Fredrik har vært der et par dager og jobbet litt. Nå er all innvendig panel beiset ferdig, så de har begynt i noen rom med å sette den opp.

I denne delen kommer det skibod, soverom og bad nede, stue og to soverom oppe. Vi har dør på soverommet vårt i front her, så planen er å få et aldri så lite boblebad utenfor.

Begge soverommene oppe har fått panel på veggene. Fargen vi har valgt er Skumring fra Tyrilin. Panelen på soverommene er levert fra byggefirmaet i Litauen, vi sendte beis dit for å få den fargen vi ønsket.

I en del av rommene har vi kjøpt panel her hjemme. Den er fra Laftepanel.no og vi er superfornøyd med den! 

I tv stua oppe bruker vi også laftepanel. I stokkene kommer det lys, skal si Fredrik har en liten jobb foran seg med de! Der må det pusses og gjøres skikkelig så spottene passer fint inn i stokkene. Og vi snakker rundt 50… Kos deg Fredde!

Om noen uker kommer kjøkkenet, så nå må det jobbes på! Fredrik må bruke alle helger han kan der oppe. Flinke mannen min!

. .

Vi har enda ikke bestemt oss for navn til hytta. Noen forslag? 🙂

Ønsker dere alle en fin søndag!

Klem Anine

10 Comments

 1. Ser helt fantastisk ut, og gøy å følge dere gjennom prosessen

 2. Åååå, det blir så fint!! Har så lyst på hytte selv, og blir så sykt inspirert!! Elsker når du deler fra hytta:-) Du er en lysfontene! Du fremstår så sann og ekte og som skikkelig hel ved:-)

 3. So flott hytta de får dikka! 🙂 Kva med Villabu eller Vonkroghbu? 🙂

 4. Cottagevonkrogh
  Blir veldig fint

 5. Wenche Hansen

  HøttavonKrogh

 6. Sjaleè VonKrogh

 7. Hei, hytta er så fin. Et lite spørsmål vedrørende beis, tror du det blir finest med gråtonet på en eldre panel, eller tror du skumring vil bli fin?

 8. Marte Johansen

  Så utrolig flott hytte!
  Vi har tomt, og er helt i startgropen i prosessen. Har sett oss ut en hyttemodell, som er temmelig lik deres. H-hytta, som vi kaller den. Kan jeg spørre hvilket firma i Litauen dere bruker? Har dere snekkere derfra, eller bruker dere et lokalt firma?
  Tusen takk for at du deler!
  Blir så inspirert av å lese bloggen din

 9. Flinke dere er

  Pass på Fredde så han ikke blir syk!

 10. Hei, jeg har nylig begynt å selge mine håndlagde veggdekorasjoner på epla butikk. Setter pris på om du vil ta en titt. Du er hjertelig velkommen! 🙂 https://www.epla.no/shops/sademstudio/

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *