Barnedåp

Hei dere!

Fredag allerede… Hjelpes! Vi har dåp på søndag, så tenkte det var koselig med noen bilder fra forrige dåp som var Malla sin. Litt mer sukekrsøtt her hjemme for fire år siden… 🙂 Foranding fryder si! Denne gang blir det en litt røffere kake som min kjære venninne Karin skal bake, mamma er satt til å lage verdens beste, svigermor skal lage karamellpudding og jeg skal lage maten. Gjør det enkelt med boeuf bourgogne, det liker vel alle?

Blomster er bestilt hos flinke Jane på Bloom blomster, så da er vi vel i rute? Det blir SÅ bra! Bilder kommer selvsagt litt senere.

Grei størrelse på Malla Marikken! Assa, hun var jo giga!!! Deilig…

Da får vi hive oss rundt vi! Skal lunsje med noen venninner og handle. To ting jeg vil si jeg er ganske god på. 😉

Ha en strålende flott fredag dere!

Klem fra Alfred og meg

1 Comment

  1. Mulig å få oppskrift på gryta du lagde?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *