DÅP

Hei godtfolk!

Da var uka godt i gang igjen. Vi har nok å henge fingra i om dagen, vel overstått barnedåp i helgen blant annet. Ellers så går det i hytte hytte hytte. Om en ukes tid kommer kjøkkenet, weeeeee! Det blir så gøy! Fredrik skal opp å jobbe i hytta igjen i helgen. Kjenner litt på at det er litt ensomt her uten han, men det får gå okm vi skal være inne til jul.

Helgen som var var alt annet enn ensom, det var en helt herlig helg med familien.

Jeg valgte å gå for litt utradisjonell pynting til denne barnedåpen. Er ikke så god med blått jeg… 🙂 Så valget var egentlig å ha det hvitt, men endte altså her med høstfarger i stedet. Et godt tips når man skal pynte bord er å ha mange vaser eller glass med få blomster i, da trenger man ikke kjøpe så himla mye blomster. Kubbelys er alltid et must på bordet når jeg pynter, disse gir en helt nydelig farge! Både blomster, lys, lykter og vaser er kjøpt hos Bloom blomster som er min absolutte favoritt her i Asker.

Ikke ville jeg ha kake med fondant eller marsipan heller denne gangen, så valget endte med en oreodrøm av en sjokoladekake med en himmelsk glasur. Karin fikk i oppgave å bake denne herligheten siden hun er helt rå på å bake, og jeg skal si jeg fikk mye skryt for denne kaka! Det er den beste sjokoladekaka jeg har smakt, uten tvil! Hvis dere vil ha oppskrift kan jeg spørre hun pent om få den. 🙂

..

Nå kommer hele balubafamilien her med sushi, så vi får hive innpå før det knaskes og knepes.

Ha en fin kveld videre!

Klem Anine

7 Comments

 1. Ja, vil gjerne ha oppskrifta

 2. Så fint og stemningsfullt. Håper vi får oppskrift på kaken.

 3. Marianne

  Super fint bord! Fint med en annerledes vri.
  Planlegger selv dåp om dagen. Krysser fingrene for oppskrift på kaken

 4. Caroline

  Så nydelig pyntet!
  Vi skal ha dåp for tulla vår i november og jeg tenkte å bake dåpskaken selv. Vil veldig gjerne ha oppskriften på deres, den så utrolig god ut!

 5. Fint var det med litt utradisjonelle farger. Jeg gjorde i stand dåp til mitt barnebarn i september. ( kreavtiv bestemor fårlov til det vet` u.) da vi var på deres alder bygde vi hytte på Hafjell . Full pinne fra morgen til kveld. Lang historie kort hytta ble bare mas og stress. Nå er den solgt og livet er deilig med barnebarn. Reiser hvor vi vil i ferier uten dårlig samvittighet for hytta. Men håper dere får glede av den og ikke stress. Fin blogg du har, men senk skuldrene og ta livet med ro av og til❤️livet må også nytes med dine søte små❤️❤️❤️

 6. Det ble utrolig stilig, og gøy å se at du går for noe som kanskje er litt mer utradisjonelt 😀

 7. Ina Henneli

  Utrolig flott bord! Helt nydelig. Jeg tar gjerne oppskrift

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *