Da er det (snart) jul igjen dere!

O jul med din glede! Ingen vits i holde inn bremsen noe lenger, vi snakker kun uker til jul! 🙂 Og jeg er i kjent Aninestil hoppende glad over at jeg skal få pynte og dulle igjen. HURRA!

Jeg kom over denne fine julestrømpa her om dagen og kjøpte med meg tre stykker hjem. Det er jo klart barna må ha julestrømpe på hytta. Denne får dere kjøpt hos favorittbutikken min på Nordstrand, nemlig Drømmebarn. Kommer i fler farger, der kan se alle i nettbutikken deres HER.

Jeg har jo lovet Fredde rød jul på hytta, så får nesten levere det. 🙂 Spørs om ikke jeg skal få lurt inn et tre med noen nye kuler på gitt! Har eeeeegnetlig fått kjøpestopp, men det er så himla vanskelig i disse tider. Jeg er SÅ dårlig på å beherske meg når det kommer til jul. Kan røpe det at jeg nesten bestilte et juletre fra Moodies i går, men klarte å dy meg. Det er klapp på skulderen!

Kjøpestopp du liksom, det går jo faktisk ikke. Vi må da ha jul på hytta. 🙂 Eller hva dere? 


Nå er det Emma og mammatid, så får jeg vel høre om Fredde har tenkt til å reise hjem fra hytta snart. Dro klokken 6 i morges han. Som han står på… Han er noe for seg selv han der. Flink!

Vi blogges plutselig! I morgen er det julebord med jentene, så tipper jeg vil være sliten noen dager etter det. Huff, grugleder meg!

Ha en flott helg alle sammen.

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *