Hyttekos!

Happy friday people!

I dag har vi en litt rolig morgen her i Villa von Krogh. Emmagull brygger på noe, så hun får holde sofaen i dag. Og Malla kan jeg jo kjøre når jeg skal til Inger-Lise etterpå. Min tredje tur til healeren, gleder meg skikkelig! Hun heter Inger-Lise Røed om det er noen av dere osm er nysgjerrige på å ta kontakt med henne. Hun gjør mye forskjellig. 🙂

Fredrik er straks oppe på hytta igjen, en liten dagstur sammen med sin fine kollega Lasse. Disse gutta hos Proaktiv eiendomsmegling er noen handy karer! Så snilt av han å hjelpe til.

Det viste seg at Fredrik har klart å bestille ytterdøra med glass, ikke uten slik jeg ba han om. Så da så jeg meg nødt til å kjøpe et par kranser til å henge opp på døra. Disse kjøpte jeg på Slettvoll.

Tekstilet jeg skal ha på sengegavlen har kommet også, nå venter jeg bare på at noen skal plukke det med seg å få fraktet det til fabrikken i Litauen. Tror det blir helt knall til sengen som males i fargen Red Maple.

Ukene går fort nå! På mandag kommer møblene vi har bestilt fra Englesson, neste uke kommer kjøkkenet. Alt skal være ganske klart til den 10. des for da skal vi begynne å flytte inn. Om jeg gleder meg??? 🙂

Da får vi svinge oss rundt her og så får dere ha en flott fredag!

Klem Anine

2 Comments

 1. Caroline

  Hei,
  De fine bildene du holdt på å ramme inn i typisk sånn retro hyttestil, er det lov å spørre hvor du har fått tak i de?
  Mvh Caroline

  1. villavonkrogh

   Selvfølgelig. De er kunsttrykk fra Charles Avalon. Bestilte de fra England. Bare å google navnet hans. 🙂 God helg Caroline.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *