Hvordan gikk den byturen egentlig?

God kveld dere!

Kan melde om at mor overlevde byturen på lørdag, det var vel bare på hengende håret… Våknet opp med en legg som har føltes bedre etter et lite”uhell” i en trapp. Veldig fort gjort etter noen runder med shots. For å ikke glemme mobilen som fikk overnatte på utestedet.

Lur som jeg er så fikk jeg mamma og pappa til å dra innom der å hente den. Hvor flaut er det ikke å hente mobilen sin dagen derpå i en alder av 36? Huff… Men gøy var det! Overraskende bra form både i går og i dag. Det er jo helt fantastisk! Følte meg ganske så fin i min nye kjole fra Ganni. 🙂 Men om jeg så lekker ut etter noen shots er jeg vel ganske sikker på at jeg ikke gjorde. Kan jo ikke annet enn å le av det hele. Sånn går det når mor ikke har vært på fest på et år. Godt det er lenge til neste gang si.

Nå gleder jeg meg til helgen igjen, for da skal vi på hytta en tur. Regner da med at kjøkkenet er oppe, at parketten er på plass, alle dører og mesteparten av listene.

Grønnfargen på ytterdørene ble helt perfekt! Ble fint med såpass lyse dører synes jeg.

Det kommer seg nå. Herlig! Peisen er vel det siste som kommer opp. Vi har bestilt en peis fra Frankrike som hadde et halvt års leveringstid, så tipper den er oppe til påske.

Her skal vi ha de suuuuperlekre møblene vi har kjøpt hos Slettvoll. Det er nesten så jeg må klype meg selv i armen! STAS!

Vinduer og dører inne i hytta er malt i fargen Diskret fra Jotun Lady. Vegger og tak er Skumring fra Tyrilin.

Vi har satt opp 10. desember for innflytting. Herremin! Det blir gøy det! 🙂

Da er det tid for litt tv før det blir tidlig natta.

Ha en fin kveld videre dere.

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 Comments

 1. Så fint det blir
  Jeg begynte å følge deg når vi bygde hus for 7 år siden, og du har vært til stor inspirasjon. Å nå bygger vi rorbu (er fra Lofoten ), og igjen bruker jeg din blogg til inspirasjon. Hytten deres ser ut til å bli en drøm Takk for at du deler ditt liv og interiørtips

  1. villavonkrogh

   Å, takk Veronika! Så hyggelig å høre. Lykke til med prosjektet deres. 🙂

 2. Lekker kjole på en flott dame kan jeg spørre hva ganni kjolen heter?

 3. Blir knall fint

  1. villavonkrogh

   Tusen takk Carina.