Hyttekjøkkenet

God aften godtfolk!

Endelig er kjøkkenet på vei opp! Hurra! Og fargen ble som jeg hadde håpet, passe mørk grønntone. I morgen kommer leverandøren av benkeplaten for å måle opp, så regner med at den er på plass innen tre uker. Kjøkkenet er ikke festet enda, er litt småjusteringer som må gjøres. Hele gipsveggen skal flislegges når benkeplaten er oppe, fargen på flisene er ikke veldig ulik panelen. Vil at det skal flyte litt, ikke poppe for mye. Derfor har jeg valgt at kjøkkenvifta skal være ton i ton også.

Dette høyskapet tror jeg blir knallbra! Det er hyller i dørene, ønsket meg et slikt kjøkkenskap lenge.

Da har jeg baby som trenger litt kos, så vi blogges igjen i morgen.

Ha en fin kveld videre.

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *