Årets adventskalender

Heisann folkens!

Dagene flyr, har knapt tid til å slappe av her hjemme. Siste innspurt med det som kan gjøres med hytta nå før jul, så Fredrik er der oppe en del og jobber. På mandag skal vi kjøre flyttelass, en dag jeg har gledet med veldig til! Da kommer alle møblene, weeeee!!! Jeg har fått noen bilder av Fredrik i dag som dere skal få se i morgen. Jeg kan nesten ikke tro at vi snart er ferdige nok til å kunne begynne å bruke den.

Oppi alt med hytta så er ikke jul like mye prioritert som det vanligvis er, men jeg har da fått pakket inn disse kalendergavene til jentene. I mangel av et tre som er sporløst forsvunnet så ble gavene plassert i juletreet i stua i stedet. Hvordan det hvite treet jeg kjøpte i fjor har blitt borte skjønner jeg ingenting av. Jeg har lett OVERALT og erget meg i mange dager. Vi er jo like korka begge to, ingen husker noe fra forrige jul…

Dette treet er det jeg har hatt i hallen i alle år. Valgte å sette det inn i stua siden vi ikke skal ha et ekte tre der i år. Dere får kjøpt like trær hos Moodies i Asker. Nå kommer de også med dimmer, nice! Skal ha det på hytta neste år, årets budsjett er dessverre sprengt for lenge siden.

Det ble litt ymse jueltrepynt i år, en salig blanding av hvitt, grønt, brunt og rosa. Elefanter, griser, ugler, hester, sopper, pepperkakemenn osv. Et lekent tre vil jeg si.

Eskene som jeg har kalendergavene i er kjøpt hos Søtrene Grene opp gjennom. Sparer på de fra år til år og tilføyer som regel et par nye. Fine å bruke til julgavene også.

Nå som alle barna sover og Fredde er på landeveien så skal jeg nyte et varmt bad med et lite glass vin attåt.

Det det blir godt for en litt sliten trebarnsmor.

Håper dere har fine dager dere også.

Stooor klem fra meg

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 Comments

  1. Blir sååå spennende å se møblene og mer av hytta! Blir superinspirert

  2. Så koselig juletre! Hvor er de glitrende julekulene fra? 🙂

    1. villavonkrogh

      De er fra Shishi i fjor, mulig Moodies i Asker kan ha de. 🙂