Bunk beds!

Hei dere!

I dag har både senger, garderobeskap og baderomsinnredning ankommet hytta. Har fått noen ganske dårlige bilder fra montøren, men må jo nesten vise dere de. Alle sengene untatt vår seng er i en fin blåfarge, jeg har dessverre ikke ncs koden på den. Fikk en prøve fra fabrikken som så fin ut og valgte den. Lurer på om den er Blå Harmoni faktisk.

På rommet til Malla Marikken og Alfred har vi satt inn køyeseng og en enkelt seng. Sengene har jeg tegnet selv, må si meg veldig fornøyd. 🙂

Bedre bilder kommer, I promise! 🙂

Jeg får pakke meg inn i pleddet og drikke en kopp med ingefærte, begynner å bli litt frøsen gitt. Har aldeles ikke tid til noen sykdom nå som vi skal flytte inn i hytta. Får satse på at formen er bedre i morgen.

Håper dere får en fin kveld videre. Her har snøen begynt å lave ned, koselig.

Klem Anine

3 Comments

  1. Så fin seng, nydelig blåfarge. Gleder meg veldig til å se mere av hytta når dere begynner å møblere og innrede. Du er rå på interiør, og har alltid inspirerende bilder og ideer 🙂

    1. villavonkrogh

      Tusen takk Marit. 🙂

  2. Det er så gøy å følge deg om dagen, fordi jeg er selv hytte-bygger nå. Denne sengen var veldig fin. Vi har to rom som skal ha familiekøye, men har ikke funnet den perfekte enda. Ser du skriver at du har tegnet den selv. Hvordan gikk du frem med å få den bygget? Hvilken snekker/leverandør har du gått for?
    Lykke til og gratulerer med ny hytte! Gleder meg sånn til vi kommer så langt som til innredning selv.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *