DEN dagen…

Happy friday people!

To barn i seng, en ute av huset og far på vift. Det skal nytes å være alene noen timer. Tenker jeg skal gå gjennom handlelista til hytta, jobbe litt og se en episode av Lykkeland. I dag har montørene satt sammen garderobeskapene og satt på håndtakene på kjøkkenet. Prøver å finne en fin krakk til gangen, men finner det ingen sted. Noen som har noen forslag? Gjerne en med noe tekstil på. Vurderer eventuelt å ta med kubbestolen som farfar har laget hvis jeg ikke finner en fin krakk.

Skifer på gulvet og et speil mellom skapene så blir det knall!

Disse håndtakene på kjøkkenet har jeg siklet på helt siden jeg så de hos mine gode venninne Ingrid, måtte jo bare bli de. Passer vedlig fint med skinn og messing til dette kjøkkenet synes jeg. Benkeplaten vi har bestilt er i en lys sandtone, blir en fin kontrast med litt lyst.

Tenker nok mor får ta med seg vaskesakene! Ser ikke dette gulvet fryktelig skittent ut? Helt krise for fru støv på hjernen. For å si det sånn så vasket jeg over gulvene etter vaskefolkene hadde reist i dag. Må nesten ta en en runde med de jeg, makan til slurv går ikke. Sand på gulvet på kjøkkenet, ikke bra på en dag som denne…

Ah, nå var det i grunn deilig å ha Fredde ute for kvelden. En sånn “jeg har lyst å låse han inn i et skap” dag. Mulig jeg er bittelitt premenstruell… Snapper for den minste ting. Fler som er sånn “sjarmerende” til tider? Huff, ikke så greit å være Fredde alltid.

Får håpe han får litt oppmerksomhet på byen og får fylt på selvtilitten en liten dose. 😉 Jeg sa faktisk at han hadde digg rompe i går da! Haha, herlig kone når jeg vil.

Vi får pleie kjærleiken siden, nå har vi en hytte å gjøre ferdig. Og det er sykt gøy!

Nå ble jeg i litt bedre humør. 🙂 Lover godt for helgen.

Håper dere er i strålende humør og får en knall helg dere også. Og ønsker dere å låse mannen inn i et skap så vit at dere er ikke alene om det.

Arrivederci!

Klem Anine

10 Comments

 1. Hva med en puff fra Ygg og lyng?
  http://www.yggoglyng.no/puffer.html

 2. Lama har en liten benk med tekstil

 3. Tafamøbler.no har mye fint til hytte ⭐️

  1. villavonkrogh

   Takk for tips. 🙂

 4. Elisabeth B. E.

  Hei. Hvilken kjøkkenleverandør har dere brukt? Ser veldig fint ut!
  Du kan jo også få en møbelsnekker til å lage en benk akkurat slik du vil ha den, med det stoffet du kan tenke deg. Så får du det akkurat sånn du vil ha det! 🙂

  1. villavonkrogh

   Tusen takk! Jeg skal legge ut leverandøren straks. Det er et firma i Latvia, utrolig flinke må jeg si. Takk for tips forresten!

 5. Jeg burde vel slutte med å bli overrasket av kommentarer. Hvorfor bry seg med hvordan andre har råd til å få seg en hytte. Regner med de selv har kontroll på sine egne penger. Om de har pantsatt huset sitt for hvilken som helst sum, hvorfor nevne det her. Hva søren har vi med det å gjøre, pass på dine egne saker og penger så tenker jeg Anine og Fredde passer på deres penger. Folk må slutte å være så utrolig sjalu og heller glede seg på andres vegne. De jobber å sliter for hver krone slik som de fleste mennesker må. Deres liv, deres penger og la det bli med det. Utrolig lekker hytte Anine, håper dere får mye glede av den. Klem

  1. villavonkrogh

   Takk for det Sandra. Enkelete eier ikke skrupler. Heldigvis er det en av 1000 som er som henne. 🙂

 6. Du er verdens herligste blogger 🙂

  1. villavonkrogh

   Det var det veldig hyggelig! Takk 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *