Innredning av hytta

God morgen solstråler.

Tidlig på’n her i dag. Både Fredde, Alfred og jeg har vært våkne en stund. Sånn er det med en forkjølet liten baby. Stakkars lille karamellen min.

Ellers så går det i siste innspurt før hytta skal taes i bruk. Vi har fått en del møbler levert denne uken, blir spennende å pakke de ut neste uke når vaskefolkene er ferdige. Fredde skal kjøre flyttelass både i morgen og på mandag, så drar vi til fjells for julen på fredag. Da bør den være ferdig nok til at vi kan kose oss der til over nyåret.

Jeg gleder meg som en liten unge til å innrede kan dere tro! Vi er skjønt enige om å innrede ganske så tidløst og klassisk, ikke hive oss på de typiske trendene som er. Det er ikke alt Fredde er like enig i når det gjelder interiør, men jeg skal nok klare å overbevise han. 😉 Noen ganger er det bedre med tilgivelse enn tillatelse…

Noen gamle skatter etter besteforeldre og familie skal også med. I dag skal Fredde med hjelp av vår handy venn Johan lage spisestuebord av plank som vi har hentet på gården der faren til Fredrik kom fra. Blir et langt bord med plass til mange fine stunder.

I dag skal jeg hente bildene jeg har fått rammet inn hos Galleriet i Asker, de blir knallfine tipper jeg! 🙂

Så er det bare å ta på slengbuksene og hive seg over livets fest med mine fine venniner. I kveld blir det partyparty! Herlig med innholdsrike dager! Malin og jeg har begynt å jobbe igjen også, så er det noen av dere osm ønsker hjelp i heimen eller hytta er det bare å ta kontakt. Vi har forresten en aldri så liten giveaway! Sjekk ut eik_innredning på Instagram.

Ønsker dere alle en fin fredag! Gjør noe ekstra hyggelig for en du er glad i!

Klem Anine

1 Comment

  1. Henriette H Ingebrigtsen

    Fantastisk lekker hytte! Gjennomført til fingerspissene! Skikkelig til inspirasjon for oss som holder på å bygge hytte om dagen.
    Kan jeg spørre hvor du har kjøpt de lekre lyskuplene som står på salongbordet?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *