Jul i Rypereiret

God jul dere!

Håper julen har vært fin så langt! Vi koser oss i Rypereiret vårt. Er nesten uvirkelig at vi har fått flyttet inn så mye på et par dager. Fredrik og jeg har stått på som to galinger for å få det så ferdig som mulig til julaften. Stolt av oss jeg!

Enda bittelitt kaos her, men stort sett alle møbler er på plass. Vi skal være her til over nyttår, så vi får vel gjort en hel del i romjulen tenker jeg. I dag er jeg helt kaputt, det måtte jo bare komme etter disse travle dagene som har vært… 🙂

..

Jeg er forresten semifinalist i Vixen Influencer award i kategorien Folkets Favoritt, det er helt sykt! Tusen hertelig takk dere! Det er jo den gjeveste katergorien å være nominert i også. Jeg trenger sårt hjelp med deres stemme for å komme til finalen siden jeg er i så celebert selskap med alle disse toppbloggerene, så vil dere stemme meg videre kan dere gjøre det HER.

Malla Marikken og Jenny i farta! Vi har besøk av niesene mine og mormor og morfar til i morgen. Etter de kommer enda mer familie, og så blir 18 stk på nyttårsaften. Mulig jeg trenger en ferie etter ferien! 😉

Fin utsikt til Hafjell i går morges. Det er litt av en plass vi har fått oss.

Nå skal jeg svinge meg med støvsugeren en runde, så skal Fredde og jeg starte med å rydde soverommet vårt slik at vi får lagt vegg til vegg teppe og montert sengen vår.

Ønsker dere alle en fin jul videre. Nyt noen fine fridager!

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 Comments

 1. Eva wishman

  Utrolig flottGratulere med flott hytte. Kos dere dere resten av julen

 2. Så flinke dere har vært! Nå må dere nyyyte det! Dere har også en magisk utsikt!⭐️
  Fortsatt god jul & godt nyttår!

  PS! Del gjerne hvor stuebordene er fra

 3. Magisk Har stemt på deg, så artig å følge deg både når det gjelder hyttebygging og hverdagslige ting, håper du vinner, fortsatt god julehøytid ✨

 4. Lekker hytte med helt magisk utsikt 🙂

 5. Tone-Christin

  God jul Jeg må si jeg er mektig imponert over hva dere har fått til på ett par dager!! Fra tom hytte til å kunne bruke den og t.o.m ett personlig preg alt!! Dypt imponert!! Ja, mulig dere “ligger rett ut” når gjestene har dratt og høytiden er over Men feiring ble det!! Kos dere masse videre og godt nytt år♥️ Jadda har stemt på dere

 6. Ja, jeg er enig med deg – det er litt av en plass dere har fått dere <3<3

 7. Ja, jeg er enig med deg – det er litt av en plass dere har fått dere <3<3
  PS. Har stemt på deg.

 8. Nyyydelig hytte hvor er taklampen I stua fra?

  1. villavonkrogh

   Den er fra Slettvoll. 🙂

 9. Så utrolig fin hytte

 10. Nydelig hytte, kunne flyttet rett inn lurer på hvor de fine sofa putene er ifra

 11. Mette Lossius

  For en fantastisk hytte, Anine! Digger de vintage plakatene og for et fantastisk kjøkken!!shitt!!Du har alltid vært en sann estetiker!

  1. villavonkrogh

   Tusen takk Mette! 🙂 Håper alt står bra til med deg! Klem fra meg