Hyttelivet!

Heisann folkens!

Vi nyter fremdeles fine dager på hytta. I dag har vi fått besøk av min svoger, svigerinne og niese. I morgen skal vi endelig ut på ski. Har ikke hatt tid til det enda, det går i ett. I dag har det vært ganske mildt her på Musdalsæter så jeg har fått vasket noen vinduer ute og hengt opp kranser på døra. Har også fått en etterlengtet nap på sofaen, DET var digg det!

Jeg er så fornøyd med at det ble glass i døra, man ser rett gjennom ut på utsikten. Noen ganger er det bra at ting ikke blir som bestilt. 🙂 Var jo meningen at vi ikke skulle ha glass i døra i det hele tatt. Kransene er kjøpt hos Slettvoll, faklene er fra Fargerike i Asker.

Nå skal mor sette over pinnekjøtt og ta seg et lite (eller mulignes stort) glass med vin.

Og dere, tuuusen takk for alle koselige ord om hytta vår! Dere er nå fine.

Ha en flott kveld videre.

Klem Anine

PS! Vil dere stemme på meg i Vixen Influencer award som er bloggerenes Oscar så gjør gjerne det HER. 

Dere finner meg nesten helt nederst. 🙂

13 Comments

 1. Wenche Fjerdingen Bones

  Gratulerer med den nye hytta- ser helt fantastisk ut fortsatt God Jul

 2. Hei, Anine! Hytta deres er så råflott!! hvordan har du hengt opp kransene på døren? Vi har dobbeltdør og jeg har så lyst på kranser på, men ikke klart å finne på noen lur måte uten spiker etc.

 3. Hei Anine ♡
  Titter innom for å skrive noen ord da det er såååå lenge siden… Jeg har ikke vært så aktiv med min egen blogg pga helse og diverse ting som har stått litt i veien de siste årene, og heller ikke vært innom andre bloggere heller for den saks skyld – men jeg har prøvd i alle fall å få vært innom en gang i uka – din blogg også ♡ Syns det er så kjekt å se andre bloggere som startet opp på den tiden jeg også startet å blogge, blogger ennå ♡ ♡ ♡ Du er en av dem jeg alltid må innom å se til, selv om det er en stund mellom – fine bloggen, og fine deg ♡ Grattis også med Vixen nominasjon – og selvsagt har jeg stemt på deg ★ ★ ★ Kos deg videre på hytta (som er bare en drøm), og så ønsker jeg deg et riktig godt nytt år ★ stor klem fra Mette

  1. villavonkrogh

   Hei Mette. Så hyggelig med noen ord. Tenk at det er en evighet siden vi startet å blogge! Vi var jo DEN gjengen. 🙂 NIB og greier…
   Håper du har fine dager nå. Så får du ha et riktig så godt nyttår du også. Stor klem tilbake!

 4. Karin Segtnan

  Hei, veldig flott hytte dere har og jeg likte faklene dine så godt, kan jeg spørre om hvor høye de er? Mvh Karin

  1. villavonkrogh

   Ca 1,50 er vel disse som er i str M. Kommer i tre ulike str. 🙂 Og i sort og med tre.

   1. Karin Segtnan

    Takk:)

 5. Dina Hansen

  Omg!! No offence men nå synes jeg du er bra pushy ang det vixen greiene. Whats the deal?? Definerer du deg etter om du er nominert eller vinner en kategori? Blir du bedre blogger av det? Jeg tror ikke der ass. Du er ei flott dame og jeg følger bloggen din fordi den er et friskt pust fra mange andre og jeg beundrer alt du får til med 3 barn. Men Vixen synst jeg du skal tone ned altså. Større irritasjonsmoment på blogger skal man lete lenge etter. Just saying.

 6. Dina Hansen

  Hei igjen. Jeg registrerer at du går ut med at livet er tøft for tiden og at du blir lei deg over slemme kommentarer eller rettere sagt min slemme kommentar. Da misforstår du litt av poenget. Jeg er ikke ute etter å være slem på noe vis på noe som helst måte, men du har en offentlig blogg og du utleverer deg selv og dine og dine følgere kan faktisk legge igjen feedback. Og da mener jeg at man også bør kunne stå i de feedbackene som ikke bare er rosenrøde. Jeg mener oppriktig at du virker som en knalldame som inspirerer og klarer mye på en gang. Det at du oppgir å slite for tida er ikke overraskende, jeg selv hadde kastet inn håndkleet for lenge siden og jeg ser det bare fra utsiden. Fortsett m det du driver med. Etter MIN mening betyr vixen crap ifht det du leverer (du og andre bloggere) men jeg kan forstå at dette er stas. Seff. Så ha en fin kveld og ikke tenk at folk er “ute etter å være halvslemme”. Av og til er det velment tilbakemelding rett og slett som du kan velge å ta til deg eller ei. Verre er det ikke. God natt!

  1. villavonkrogh

   Hei Dina. Forsøkt å sende deg svar på mail, men mailen du har oppgitt er ikke i bruk. Takk for tilbakemeldingen. 😉 At jeg ikke har det så bra nå har ingenting med fjorårets turborace å gjøre. Jeg har fått min dose av skikkelig stygge kommentarer, noe din absolutt ikke var. Men jeg synes alikevel ikke noe om å skrive negative ting til folk, uansett grad. Men det er bare slik jeg er oppdratt. Har respekt for at du synes det motsatte. Ønsker deg en fin uke videre.

 7. Hei
  Drit i de grinete menneskene. Man får ikke endret de. Du er ei tøff, motiverende og ikke minst ærlig dame. Det er det jeg elsker ved insta/bloggen din.
  Digger at du sier ting som det er og ikke «pakker» det inn. Fortsett sånn Håper at livet smiler til deg snart. Stor klem Kristin

 8. Lenge siden nytt innlegg her. Håper på å få se mer av den flotten hytten. Skjønte ikke så mye av kommentaren over. Håper alt er bra med deg.

 9. Hei, utrolig fin hytte dere har vi planlegger å utvide vår og jeg lurer på om du husker hvilken NCS kode du valgte på
  ytterdøren deres? Fortsatt god sommer

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *