Hyttehelg!

Heisann folkens!

Vi koser oss på hytta denne helgen. Han lille klumpen her har omsider endelig fått den første tanna si etter å ha klødd i en evighet. Nå skal Fredde, Emma og venninnen hennes ut på en skitur, mens resten av gjengen skal straks kose oss med litt kakao etter aking.

Vi har fått soverommet ganske ferdig, mangler noen lister og knotter på vinduene. Jeg er veldig fornøyd med det meste. Eneste er at jeg har tatt litt feil mål på garderobeskapet. Det ble bittelitt for lavt, men det får duge! Man må jo bomme litt også. 🙂 Kan evt sette noen fine kurver oppå der.

Fargen jeg har valgt på sengen er Red Maple, døren er i samme som vinduene som er Diskret og garderobeskapet er i Comfort Grey. Alle er Jotun farger. Stolen i hjørnet er fra Englesson. Det rutete tekstilet er kjøpt hos Fargerike Asker sammen med vegg til vegg teppe. Jeg husker ikke navnet på noen av delene, men det kan dere sikkert få hjelp til hos de om dere lurer på det. Gardinene er ferdig om noen uker, de er også bestilt hos de.

Lampene er fra Light&Living, skjermen fra Home&Cottage.

Håper dere har hatt en fin helg så langt! Kos dere videre.

Klem Anine

9 Comments

 1. Lekkert!

 2. Cassandra

  Utrolig fin hytte!
  Ha en strålende helg 🙂

  1. villavonkrogh

   Tusen takk. 🙂

 3. Stilig! Spennende fargesammensetning – og sååå fin hytte!

  1. villavonkrogh

   Tusen takk. 😉

 4. Elisabeth

  Hytta deres er nydelig! Hvilket firma brukte dere i Litauen? Gode erfaringer med prosessen?

  1. villavonkrogh

   Hei. Vi brukte bare et snekkerteam siden vi tegnet hytta selv. Så vi har vært byggeledere både Fredde og jeg. Det er selvsagt greit det, men litt krevnede med en liten baby.

 5. Marianne

  Hei,

  Det blir så fint! Har lett litt etter lampen du har over sengen fra Light&living, men finner den ikke noe sted. Hvor har du kjøpt disse?

  Hører gjerne fra deg.

  Hilsen Marianne

  1. villavonkrogh

   Lurer på om nettbutikken her Fruugo eller Frugoo jeg.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *