Jeg går på veggen snart!

God tirsdag dere!

Har dere det bra? Her i huset så er det fremdeles sykdom dessverre, men man må jo bare gjøre det beste ut av det. I helgen var vi på hytta, en fin helg inne med to sjuklinger. Godt jeg liker meg inne på hytta si. 🙂 Men helt ælig, nå går jeg snart på veggen. Det er ikke så mye tid igjen på døgnet annet enn etter klokken 19 som jeg har anledning til å gjøre noe og etter en lang dag inne og lite søvn så frister sofaen mer enn å gjøre noe annet. Jeg føler meg nesten litt deprimert her jeg sitter.

I ettermiddag har jeg bedt om “fri” og skal endelig få kommet meg på trening igjen. Det blir digg! Må utnytte de kveldene Fredde ikke jobber.

Så gleder jeg meg enormt mye til helgen for da skal jeg ta med Fredde til Son Spa. Det frister mest å bare sove, men vi får vel nyte spaet litt også vel. 🙂

På hytta begynner ting å bli litt mer ferdig, har fått foringer og lister på kjøkkenet blant annet. Ble veldig bra! Når vi skal opp i vinterferien skal vi ha med et lite flyttelass igjen, så gøy å innrede! Og så skal vi få besøk av både familie og venner, det blir veldig hyggelig.

Nei dere, får tenke på de tingene som er bra! Mye å glede seg over.

Håper dere får en fin dag videre.

Stor klem fra meg

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *