Nå blir det andre karameller!

God fredag folkens!

Da er endelig Malla Marikken i barnehagen igjen etter en uke hjemme, deilig for både mor og barn si!

I dag skal jeg omsider begynne å male rommet til Alfred, dvs Emma og Malla sitt gamle rom. Både Malla og Emma flyttet inn på eget rom fra de var 3 mnd, så denne gangen er vi sent ute. Må si jeg gleder meg veldig til å få en ny farge på veggen. Den har selvfølgelig litt karamell over seg den fargen jeg har valgt ut til lille karamell. Dette rommet har hatt både lyserosa vegg, tapet, lys lilla og grå. Men nå er det sukkersøte pikerommet historie, nå flytter nemlig Alfred Olai inn. Fargen jeg har valgt heter Spiced Honey og er fra Nordsjø.


Ikke bare skinner solen i dag, men pappa kommer etterhvert også. Han ringte å insisterte på å være barnevakt noen timer slik at jeg fikk komme meg ut av “fengselet” litt. 🙂 Han er verdens snilleste morfar!

I morgen skal alle balubabarna overnatte hos mormor og morfar, for Fredde og jeg skal på en liten kjærestetur til Son spa. Det blir himmelsk! Gleder meg skikkelig, vært der en gang tidligere og det er suuuperkoselig der.

Håper dere har fine dager alle sammen. Ønsker dere en finfin helg!

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *